Sockerlobbyn

Datum: Fre 09/08 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

För den tråkmåns som varken vill åka helikopter, äta munkar eller ens rida på elektrisk tjur på stadens gator välkomnar vi till en helt vanlig kväll på Kafé de luxe.

När gästerna slukat godsakerna trollar vi bort stolar och bord från matsalen, och ger plats åt kvällens skivspelar-kille: Dj Sockerlobbyn. I vanlig ordning kommer han att blanda gammalt och nytt, smalt och populärt, mest organiskt men också lite data-dunka-dunka. Garanterat kan ni inte stå still när han framåt natten vrider upp såväl tempo som volym. Så kom och släpp loss dina rytmer!

Ute på verandan bjuds det ett lyxigt musikval av dj-duon D&G. De båda bokstäverna står varken för Dolce & Gabbana eller Dur & Gammeldans, utan helt enkelt för David & Gunnar. De båda herrarna utlovar denna kväll att bjuda ungdomens musik, och det passar ju bra för Kafé de luxe är en plats för ungdomar i alla åldrar – från 18-99 år som det brukar stå på sällskapsspelen.

PS. Vi ska ändå erkänna att vi också är LITE avundsjuka på den övriga stadens festligheter. Vi att vi bra gärna skulle vilja ha ett pariserhjul på bakgården. Tänk bara att njuta en moules frites med bubbel sakta roterandes över sandgärdsgatan. Med levande dragspelsmusik till. Kom och gör oss rika med era köp – så kan det bli verklighet förr än ni anar!