NYHET! PANETOZ

Datum: Fre 19/07 2013
Kostnad: 120 Riksdaler

Vi har i sista stund lyckats fånga ett fantastiskt band till denna kväll! Ett band som vanligtvis spelar på scenen tio gånger större än vår:
Panetoz är Jordbro-bandet som förde in afrikanska rytmer i den svenska hiphopen. Med sin låt Dansa Pausa fick de landet att just dansa som aldrig förr förra året. Nu är de aktuella med nya hiten Vissla med mig som fansen avnjutit nästan 2 miljoner gånger på Spotify!
Glöm gangstarap. Glöm attityder och blingbling, eller amerikanska bilar som av outgrundlig anledning måste tvättas av flickor i märkliga kroppsställningar och minimala klädesplagg. www.panetoz.com

Kl 00 går de fyra sångarna och deras dj på scenen i källaren för en het spelning! Vår hus-jockey Murreburresnurre – som älskade bandet långt innan det blev känt bland gemene man är den självklara dj’n denna kväll. Han kommer att bjuda sådan musik som inspirerat Panetoz själva – rytmer från halva världen med budskap om glädje och ett fantastisk driv!

Dessutom, som tidigare utannonserats blir det dans även på toppenplan:
Kvällens dj’s Jesper & Jens förklarar sin taktik på följande vis:
“Vi tänker oss Psykjunta 2013, fast 1970 med en släng av Way out west-pop i en tidlös mix av dansant musik.”
Och visst låter det såväl flummigt som vackert? Kanske ställer sig någon frågan: Men – går det att dansa till?
Det finns bara ett sätt att ta reda på detta: Snör på dina bästa dansskor och kasta dej in i härligheten med hull och hår.

Välkommen!