Klubb Kul Final: Tankesmedjan Special

Datum: Ons 24/07 2013
Kostnad: 120 Riksdaler

Dörrar kl 21, på scen 22, showtid ca 1 timme. Gäster till Klubb Kul är välkomna att stanna kvar på kvällens konsert och efterföljande dans.

FÖRKÖP till Klubb Kul (endast giltig till kl 23) ger dej garanterad kostar inget extra och biljetten når du genom ett klick HÄR

Klubb Kulfinal: Tankesmedjan-special
Klubb Kul:s säsongsfinal toppas med komikerna Simon Svensson och Ola Söderholm från satirprogrammet Tankesmedjan.

Simon Svenssons röst är känd från radioprogrammen Pang Prego, Morgonpasset och nu senast Tankesmedjan. På TV har han skrivit och medverkat i bland annat Robins och Centralskolan. Ni kan också ha hört honom i sport- och humorpodden “Snett inåt bakåt (tillsammans med Anders “Ankan” Johansson och Magnus Erlandsson). Simon Svensson vänder i sin ståupp på stenar du inte visste fanns!

Ola Söderholm har förutom Tankesmedjan också medverkat i P3:s Humorhimlen. På TV har Ola jobbat med SVT:s humorprogram “Morgonsoffan” och “Elfte timmen”. Han var dessutom en av manusförfattarna (tillsammans med Henrik Schyffert, Johan Rheborg och Jonas Gardell) till den kritikerrosade dramaserien “Allt faller”. Ola Söderholms ståupp är skarp som en nyslipad lie!

När ni skrattat ut och gungats in i reggaetakt av kvällens dj’s, runt kl 23.30 blir det dags för levande musik med det smått klassiska reggaebandet Rootvälta. Se separat punkt HÄR

Vår ständige konferencier heter Magnus Erlandsson och ser ut ungefär så här: