Release de luxe: Sylen o Pilen

Datum: Lör 06/07 2013
Kostnad: 150 Riksdaler

Det är dags för Grammofonbolaget de luxes nästa skivsläpp! Entré 150 kr från kl 21, och i denna ingår den dagsfärska vinylskivan! För den som vill spara 50 kr till jordnötter i baren erbjuder vi även entré utan den finfina skivan för 100 kr.

På scen på toppenvåningen kl 23.

Sylen och Pilen
Sylen och Pilen är duon som tar dig med på en resa över vidsträckta hav och taggiga buskar. Det är avskalat, naket och träffsäkert.
Ingen har bett om att få höra det och kanske just därför är det så befriande att lyssna till dem. Epn “Allt försvinner” innehåller 6 st låtar som både är inspelade i fjärran Göteborg och här hemma i Växjö.

Sylen
..är Sylvester Schlegel som förutom att kåsera i lokaltidningen tidigare anfört takten i poporkestern The Ark, samt lett mindre kända men likväl fantastiska folkrockbandet The Guild. Nu har denne aktive musikfantom parallellt med Sylen o Pilen ytterligare ett projekt på gång.

och Pilen
..även kallad David Kihlberg, har med bandet Alex Face spridit rock n’ roll över kontinentens fränaste klubbar – även här hos oss.

Tills du kommer på denna konsertkväll och belönas med äkta vinylskiva i entrén kan du tjuvlyssna på soundet på följande The Band-klassiker i Sylen o Pilens tappning: Vikten

Annars rekommenderas en titt på http://sylenochpilen.com

Kvällens dj’s finner du under egen punkt.