Smygpremiär: Sommar de luxe med extra allt!

Datum: Fre 17/05 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Fri entré fram till kl 23, sedan 100 kr.

Nu kan vi inte hålla oss längre, utan smygöppnar vår kära verandabar! Vi kommer till en början erbjuda ett sortiment av vin, öl samt kylda drycker, för att så småningom komplettera med fullständig drinkmeny.

kl 16: Jesse Emmoth & Gabriel Pyk-Waite
För att stämningen ska bli den allra bästa – och för att spara lite ström – tänker vi denna gnistrande fredagseftermiddag stänga av skivspelaren och istället bjuda levande musik från kl 16: Jesse Emmoth kommer att traktera vårt piano – dagen till ära utkånkat på verandan – och Gabriel Pyk-White kommer att anslå basen därtill. Såväl jazzstandards som egna kompositioner bjudes.

Till detta äter och dricker ni till rabatterade priser – mellan kl 15 och 18. Framåt kvällningen tar den ännu obeprövade och därmed relativt okända dj-duon “Två Herrar” plats vid utebarens dj-kit. Därifrån bjussar de på en mix som gjord för en finfin försommarkväll på Verandan, dvs bossa nova, latino & annan somrig musik.

Kl 21: Black Boys on Moped (FRA)
En luddig gitarr och skarpa trummor, som omfamnas av svett och serveras med en skvätt groove. Duon från Rennes i frankrike skitar ner sig och andas ut en garage-rock som fläckas av blues, grunge och psych. BBOM på Soundcloud

Källaren: Efterfest Dynamite
Från 12-snåret bjuder bandet Dynamite in på galej i källaren. De firar släppet av sin nya platta och kvällens tidigare konsert på Palladium. Se separat punkt.

Toppenplan: Drosssessions
Även uppe i matsalen provsmakar vi sommaren – tillsammans med – Dross the Boss – som kommer hem till fädernesstaden för att underhålla oss med melodisk djup disco house med influenser från världens alla hörn. Dross the Boss har alltid haft en faiblesse för djup elektronisk musik. Sedan han kombinerade barjobb hos oss med skivspel i Värend för cirka fem år sedan – har han spelat skivor i Italien, Tyskland, Norge, Argentina & (tom) Sverige.

Dessutom som alltid: Vinyl-dj’s på Gräddhyllan.

Som synes en toppmatad kväll. Kom och smaka!