Istället för schlager: Karlamellen

Datum: Lör 18/05 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Ett trevligt sätt att undslippa såväl torftiga sportsändningar som plågsamma öronförsök i form av schlagerfestival är att befinna sig på Kafé de luxe denna kväll.
Dj Karlamellen är den gänglige hjälte som bjuder upp till dans på toppenvåningen! Han kommer att inleda kvällen med ny, gammal och uråldrig rock, poplåtar en och annan visa. Framåt småtimmarna när det kliar i sulorna på ungdomen övergår han till smaskigt örongodis för alla dansanta själar! Vilt blandade karlamellodier i form av rock, pop, punk, progg, indie och en släng av kultis. Lika otrendig musik som karln själv är trendig i hela sin ståtliga gestalt!

Ute i baren bjuder kvällens jubilar, vår ständigt ungdomlige 54-åring Bobo Billman samtidigt sköna toner med tema flower-power-pop från 60- och 70-talet. Gratta Bobo hjärtligt så kanske du får önska en låt?

Samtidigt på gräddhyllan spisar mor och dotter Frogemar – under namnet Sticky Chick’s – rock- och popplattor av finaste vinyl så det står härliga till. Och så det flottaste av allt: Från och med denna kväll fram till midsommar bjuder vi FRI ENTRÉ till Gräddhyllans Vinylbar!