Bob i Öst: Skurkarna + Jack and the wild horses

Datum: Lör 25/05 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

OBS! Ändrade speltider enligt nedan!

En superduperkväll med dansgolv både uppe och nere!

Entré till hela huset från kl 22. Försäkra dig om en plats mitt i härligheten genom att skaffa interaktiv förköpsbiljett just HÄR. OBS! Vi bjuder numera på förköpsavgiften!

I källaren: Bob i Öst presenterar Skurkarna och Jack & The Wild Horses!

kl 23.00: Jack & The Wild Horses
Med inspiration funnen i de mörka skogarna i Dalsland där de växte upp kör Jack & The Wild Horses på som ett tåg utan spår. Efter åtskilliga turnéer i Frankrike, Irland samt Sverige har de äntligen funnit sitt sound. Snabbt, rytmiskt och med ett konstant svävande mörker i ljudbilden. Med instrument såsom banjo, gitarr och cajon kommer den här trion garanterat få dig att vilja röra på dig. JACK & THE WILD HORSES släppte debutvinyl på Alleycat Records i början av 2013.
Musik och ytterligare smaskigheter om detta band finner du på bandcamp
samt facebook.

kl 00.30: Skurkarna
Staten svettas och polisen är paff. Alla dessa löften om vilda lösensummor har varit förgäves. Skurkarna är fortfarande på fri fot. Med sitt bultande förakt till förordning och förstånd, smyger de sig in i Växjö för att bjuda på ännu ett kuslig kaos av instrumentalt buffel&båg. Det blir högkvalitativ Brott n’ Roll med en tydlig agenda: hypnotisera för att korrumpera. Ny vinyl ute på Heptown Records! Vi säger välkomna till: SKURKARNA
Genom att klicka här kan du lätt ta dej till såväl bandets facebook-sida som
profil på garagepunk och musik på Spotify. Hugg in!

Bob i Öst-Marcus, Bob i Öst-Gustav & Bob i Öst-Åskar spelar skivor av det rätta folkiga slaget kvällen lång i källaren!

För mer info besök eventet på Bob i Östs Facebook-sida

På ovanvåningen stökar vi undan de bord och stolar vi hinner, resten dansar vi på – till musik av våra goda gamla dj’s Våga Stuffa. Pop, rock, house, craze: you name it – they play it!