Premiär: Äntligen Måndag! Live: I don't speak French

Datum: Mån 08/04 2013
Kostnad: 0 Riksdaler

SENASTE NYTT!
Indiepopduon Sorry Gilberto från Berlin kommer att agera förband ikväll, med start ca 22.30. De skulle egentligen spelat i Göteborg ikväll, men spelningen ställdes in i sista stund. Då bad vi dem stanna på ännu ett gig – så att ni som missade dem igår får en ny chans. Duon trollband igår publiken med sin lågmälda akustiska musik och kommer att starta kvällen med ett kortare set kl 22.30.

I växjös 671-åriga historia har det – så vitt vi vet – varit i stort sett hopplöst att gå ut en måndag och få en portion prima småländsk glädjeyra. I och med denna stora dag blir det ändring på denna sak: Vi kommer i vår ha öppet till kl 01 varje måndag med dj’s som spelar godbitar från barkanten och en allmänt uppsluppen stämning! Entrén är lika fri som en fasan i lönsboda och garderoben likaså. För att fira denna historiska dag 8 april – bjuder stadens finaste och hemligaste popakt på livekonsert kl 23, uppe i restaurangen:

I don’t speak french
...började som ett kreativt utlopp för mer kravlösa och dansanta idéer i huvudet på Håkan Persson, men i samband med en “musikalisk blind date” med den norrländska jazztrummisen Peter Turesson så gick idéerna från tanke till verklighet. Nu två år efter deras första möte har bandet förvandlats från en duo till en kvintett och med en egenproducerad platta är de nu redo att ge sig ut på vägarna och sprida glädjen vidare.
I don’t speak french består av Håkan Persson, Peter Turesson, Louise Lindenger, Andreas Bohlin och Jens Torvaldsson.

Bandets hemsida finns här: www.idontspeakfrench.com och för den som vill gå direkt på den fina videon till “We are the people” rekommenderas ett sk musklick just HÄR

Kvällens dj är Love från Smålands Nation, och tidigare studentradion. Han kommer blanda old-school-hip-hop med reggae, folk och toppa med en nypa gamla godingar.

“Äntligen Måndag!” är ett samarbete med våra vänner på Smålands Nation. Studenter med giltig legitimation ges rabatt på såväl mat som dryck hela dagen lång!

Välkomna!