Faela

Datum: Fre 05/04 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Entré 100 kr till hela huset från 22. På scen 23, spelning i två set.

Lystring ystra fredagsfirare! Efter par år sen sist så återvänder Faela som, om ryktet stämmer, innehar rekordet för flest personer (22 st!) samtidigt på vår källarscen.
Denna Malmöbaserade orkester, som består av musiker med rötter i Argentina, Bosnien, Chile och Sverige, blandar stolt och oblygt latinamerikansk musik med balkantongångar, reggae, jazz & disco till en sprakande upplevelse och glädje för såväl öron & ögon som danssugna fötter!
I början av mars släppte de sin tredje fullängdare ”Conmigo”, och i kölvattnet av detta har sextetten spelat dryga dussinet bejublade spelningar runtom i det stora Tysklandet. Och nu är det som sagt vår tur att bli bjudna på härlig världsmusik i ordets rätta bemärkelse.
Varmt välkomna!

Ps. Även om Faelas musik är av det slaget som gör sig bäst i verkligheten så finns möjligheten att tjuvlyssna på t.ex. Spotify eller www.faelaband.com.

Musiken som får er att digga i pauserna och att dansa loss på slutklämmen bjuder ingen mindre än Malmös notoriske musikarrangör och Rickard Daun alias “Dj No Daun”. Han kommer att inleda med svänginga och smått psykedeliska tongångar från hela världen och framåt natten blanda in såväl pop som gamla goda hits. Ni kan också kallt räkna med en episk avslutning till 80-talets hetaste tryckare… www.rickarddaun.com

I Gräddhyllans vinylbar bjuder samtidigt Kalle & hans kompis på blandade godbitar från 60-, 70-, och 80-tal.

Välkomna!