kl 21-02: Nyvärpt vinyl-party med Esther

Datum: Lör 30/03 2013
Kostnad: 150 Riksdaler

Allas vårt Esther har den goda smaken att släppa en vinyl-EP på Grammofonbolaget de luxe, något som givetvis firas med pompa och ståt i påskharens tid!

Dörrarna öppnar vi denna kväll kl 21, och för de tidigast ankommande utlovas smaskiga tilltugg. I entrén om 150 kr INGÅR VINYLSKIVAN! För den inbitne vinylhataren kan vi erbjuda entré utan album till 50 kronors rabatt.

För att värma upp publiken kommer ett par ännu hemliga akter bjuda levande musik från kl 22. Mellan 21 och 22 bjuder vi som en extra lax på moset GLADA TIMMEN-priser i baren.

För att göra kvällen fulländad kommer kvällens stjärnor Esther gå på scen ca 23.30 för att riva av ett explosivt popset!

ESTHERINFO
Någon gång under de 10 första åren som bandet existerat kom de i kontakt med Ronald Bood från BOW music. Detta blev startskottet till ett fruktbart samarbete, som innebär att en fullängdare vid namn “A South Province Letter” släpps den 29 april till världens alla popälskares stora förtjusning.

Men först släpps alltså en exklusiv EP just denna kväll just hos oss! Skivan släpps i begränsad upplaga och kommer endast finnas tillgänglig på vinyl. Den innehåller bland annat örongodis de singlar som släppts från det kommande albumet.

Expressen listade låten ”To Let Go” som veckans bästa. P3 och landets studentradiostationer började flitigt spela låtarna och gör så fortfarande. PSL premiärvisade ”Scandinavia” och en intensiv höstturnè inleddes.

I en tid där musik oftast konsumeras snabbt, digitalt och lättillgängligt vill Esther ge dig något hårt och runt att hålla i, något som bara några få äger. För de första besökarna denna kväll ingår skivan i inträdet, därefter finns den tillgänglig att köpa på Kafé Deluxe.

Kolla en aktuell sk musikvideo HÄR, eller en annan HÄR

KVÄLLENS DJ’S
Källaren: Sockerlobbyn (indiepop & -rock, elektro, 60-tal till nutid)
Gräddhyllans Vinylbar: Cicki & Eva (rockigt 60-80-tal)
Bar de luxe: Jonatan & Alexander (varm soul, postpunk, world groove)