Nemis de luxe: Little Children + The Modern Love + Melina Borglowe

Datum: Fre 19/04 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Dags för ännu en helkväll med musik i samarbete med våra goda vänner på Studiefrämjandet. Kvällen börjar redan kl 18 med Ta de’ piano, men först från kl 22 snuvar vi er på entréslantar, närmare bestämt 100 kr.

22.15: Melina Borglowe
Fredagens första akt är en ung, begåvad singer- & songwriter med en röst som river i själen. Hennes låtar är tydligt influerade av rock, blues, country, och folkpop som smälter samman på ett lika säreget som skönt sätt. Så kom hit och låt dig hänföras av Melinas raspiga stämma ackompanjerad av henne själv på gitarr.
Kolla in en video HÄR

23.00: Little Children
Linus Lutti är mannen med aliaset Little Children. Han gästar Kafé De Luxe denna fredagen för att mystisk komma innanför våra pannben och hypnotisera oss med sin musik. Melankolisk, vacker pop med mycket svärta som berör. Tappa andan och förståndet och sväva iväg till tonerna av Little Children.
Klicka här ungefär för att komma till den vackra biten Distant Shouts på Spotify.

23.45: The Modern Love
Kvällen avslutas av indierockpopbandet The Modern Love som drar upp tempot en rejäl bit till alla danssugna fredagfötters glädje. Bandet påminner om band från den amerikanska och brittiska indierockpop scenen, men har med sina starka influenser från 80-talets popscen ett eget sound. Sköna melodibyggen och intensiva synthslingor pumpar ren energi genom trumhinnor – rakt ner i kroppen. In i dimman, in i dans, ta din chans, se & känn The Modern Love.
Sikta din favoritmuspekare just här nånstans för att avnjuta låten To the People.

Dj Baron Behnam spelar såväl svensk som internationell popmusik i pauserna. Och när sista låten klingat ut klubbar han upp stämningen med electronica, hiphop & influenser från hela världen!

En våning upp är det våra lika kära som hårda musikvänner Elin & Maria som bjuder blandad rockmusik med rötterna i 60-talet.

Välkomna på en rekorderlig småländsk helkväll ska ni vara, gott folk!