Nemis de luxe: Releasefest Scenic View

Datum: Fre 15/03 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Nemis de luxe är vårt nya goa samarbete med Studiefrämjandet, som kommer ge möjlighet till musikaliska helkvällar framöver. Hela tre band uppträder denna kväll från kl 21.

Redan kl 18 öppnar vi dörrarna till källaren med levande pianospel och toppenpriser på såväl mat som dryck ända fram till kl 22.

Entré 100 kr från kl 21.

Kvällens dj är Sockerlobbyn, så räkna med en salig mix av alternativ pop i alla dess former. Från David Bowie till Familjen – och allt däremellan.

Uppe i Vinylbaren bjussar samtidigt dj-duon Jazzhatten & Lamaluvan zigenarjazz & psykedeliska tongångar av blandade årgångar.

Kl 21: Karin Åberg
Växjömusikern framför avskalad, genuin pianopop där texterna är intima med en beskrivande och poetisk rytm. Hennes personliga röst & pianospel har berört lyssnare från nordligaste Sverige till mellersta Tyskland. I maj i år släpper hon sitt första album samt en singel som är ett samarbete med jazz-fusion trummisen Bill Cobham. www.karinaberg.com

Kl 22: Scenic View
De tre bröderna Philip, Kristopher och Johannes bildar tillsammans med sina sysslingar Andreas och Emil samt barndomsvännen Jonas Sveriges mest incestiuösa band – Scenic View. Den 15:e mars släpper de den efterlängtade uppföljaren till deras debutplatt ”InSight” som prydde de lokala topplistorna där två av låtarna blev utsedda till ”Årets Låt” två år i rad av Radio Kronoberg P4. ”...from the shadow of city lights” är uppföljaren som kommer bana vägen till framgång även utanför länet.

Kl 23: Negative Nancy
Negative Nancy är en poprockande kvartett med ska-influenser som har sitt fäste i Ystad, södra Skåne. Dansanta låtar med trallvänliga melodier som fäster sig på hjärnbalken utlovas!