Sockerlobbyn

Datum: Fre 22/02 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Dj Sockerlobbyn bjuder in till en kväll av dansant pop från 1960-talet alla de saliga musikår som sedan passerat. Hans fokus ligger på varierad organisk popmusik gitarrljud men han backar inte på utflykter i den elektroniska floran, så gör er redo för ljuvliga toner och spänstiga danssteg. Om det vill sig riktigt väl bjuds den kärlekskranke även på tre tryckare på slutet – så se upp för charmörer/charmöser i mörkret!

Till dj-mixern uppe i baren på Kafé de luxe återvänder en av våra mer notoriska dj’s, Alice Porsfelt. Hon firar 25-årssläppet av The Church’s album Starfish med ett pärlband av post-punk, new-wave och en släng indiepop. Även den som inte har den blekaste aning om hur The Church låter välkomnas varmt att vara med på firandet!

Och inne vid Gräddhyllans båda grammofoner varvar Söderberg & Nydesjö populärmusik med americana, sprakiga rockplattor från 1960-talet till nypressat med dagens moderna tongångar. Enligt dj-duon blir detta “en blandning alla älskar och där allt är jättebra och gör alla lyckliga”. Och det låter ju inte så dumt…

Kom och kom loss!