Torsson

Datum: Lör 13/04 2013
Kostnad: 190 Riksdaler

Dörrar kl 21, på scen 22, förköp (kostar 20 kr extra, men ger platsgaranti) finns HÄR

Det fjärde bästa bandet i Lund – Torsson- fyllde vår källare till bredden när de var här för ett drygt år sedan. Dessutom bjöd de en förträfflig konsert. Sedan dess har de släppt det kritikerrosade albumet Hälsningar från Ledighetskommittén och är nu aktuella för en vårturné som vi gläds att vara del av!

Torsson utlovar både gamla favoriter från sin snart 37 år långa karriär, och låtar från nya albumet. Liksom tidigare är låtarna ofta små berättelser från vardagen. Inte helt sanningsenliga, men alltid med förankring i verkliga livet. De nya låtarna har influenser från såväl progg och rocksteady som pubrock och gospel.

I vår kära Smålandsposten skrev Anders Tapola bl.a. om nya albumet:
“Som vanligt finns det inget som är för betydelselöst att skriva om och rimmen är också som vanligt oslagbara. De oefterhärmeliga vardagsbetraktelserna, som oftast tar väldigt oväntade vädningar, varieras denna gång med mer otäcka och hiskeliga historier…”
Betyg 4 av 5.

Torsson.com
Torsson på Facebook

Efter konserten bjuds ni att stanna kvar kvällen lång och njuta ytterligare en konsert med Woodlands, samt pausmusik från våra dj’s Björn & Scott mm.