Muskelrock de luxe: Nocturnal + Night

Datum: Ons 06/02 2013
Kostnad: 80 Riksdaler

Entré till hela stugan 80 kr från kl 21.

Denna kalla onsdagskväll kommer två suveräna band från Östergötlands huvudstad för att underhålla Värends rocktörstande Muskelrockare. Den allsmäktiga festivalledningen spelar som vanligt gamla godingar från vinylsnurran. Vi kommer även att ha final i vår teckningstävling, ta med ditt bidrag eller kom tidigt och teckna på plats. Fräckaste teckningen av en Muskelrocklogga eller figur vinner en extra stark biljett till Muskelrock 30maj-1juni 2013!

Kl 19: Bio
Kvällen inleds med filmvisning av vår kära klubb DocLounge de luxe. Se separat programpunkt. Betalande till bion välkomnas glatt att stanna på muskelrocken.

Kl 22: Night
Bandet har gjort sig ett namn som ett av Östergötlands hårdast slitande band som alltid levererar live iförda jeansjackor, långhåriga prins Valiant-frisyrer samt glödande hjärtan som överskiner allt i sin närhet. Night har skrivit på ett skivkontrakt med Gaphals för sin första fullängdare och släppte den 15:e December sin debutsingel ”Stand Your Ground” på vinyl och digitalt.
www.facebook.com/heavymetalinthenight

Kl 23: Nocturnal
Detta mycket lovande band som har släppt en suverän singel på Gaphals Records. Här är det svängig hårdrock med 70-talsdoft som gäller.
www.facebook.com/nocturnalswe

Beställ båda bandens vinylsinglar från www.gaphals.se så ni är riktigt redo för denna toppenkväll!

Hjärtligt välkomna till ännu en superstark kväll i källaren!

För den som inte har fullt så tuffa öron kan vi rekommendera barhänget en våning upp. Där sitter dj-vännerna Team Fabulous och sliter vid mixerns alla rattar och spakar. Duon menar att man trots sin ringa ålder är två av Kafé Deluxe’s största legendarer, vilket också skall bevisas med den musik som bjuds:
“Allt vi spelar är fint, allt dom spelar är fult. Det glittrar och tindrar. Sommarplågor från 2007 blandas med obskyra indiemästerverk från 1986. Vi går från The Supremes till Swedish House Mafia via Lisa Ekdahl och soundtracket till Harry Potter och de vises sten.”