Kl 22: Music is the Weapon

Datum: Fre 01/02 2013
Kostnad: 100 Riksdaler

Entré 100 kr till hela huset från kl 21. Spelning i två set från kl 22.00.

Det är med stor glädje vi presenterar huvudstadens skönaste afrobeatbands tredje spelning i våra lokaler. Senast orkestern, med lika många medlemmar som i Östers IF startelva, gästade oss var i augusti 2011. Då fick de matsalen att fullkomligt koka av sin supersvängiga, svettiga och ohyggligt dansanta afrobeat!

Så här ca 6 senare kommer de hit med den nya skivan ”Moving Foundations and Outer Space” i bagaget. Skivan som släpptes i slutet av förra året har fått idel finfina recensioner från en enad kritikerkår. Rasmus Klockljung avslutade sin recension i tidningen Lira med orden:
”Moving foundations and outer space är årets hittills groovigaste skiva, och den som kan sitta stilla till den här musiken är antagligen totalförlamad.”
Med andra ord så är det som upplagt för en högst dansvänlig fredagskväll med härligt afrosväng här i Växjö.
Hjärtligt välkomna!

Ni hittar Music is the weapon på Spotify HÄR: http://open.spotify.com/artist/1ej3EteaytE3aKJBGdcT9x

Ps. Vill man läsa Rasmus Klockljungs recension i sin helhet gör man det bäst HÄR

Västkustjockeyn Bergsmann kommer hem till fädernesstaden för att ge kvälllens band en optimal inramning. Han kommer att värma dansgolv och hjärtan med en mix av afrikanska rytmer & kosmisk diskomusik med sporadiska inslag av livsbejakande pop- & rockmusik. Bergsmann har lämnat ljud på SOUNDCLOUD, så att ni hängivna dansörer har möjlighet att träna hemma på kammaren.

Våra kära bar-dj’s Elin & Maria alias Loveservice bjuder upp till lyckorus även en trappa upp. Inledningsvis lockar de med sammetslen soul, och bubblande pop, och framåt kvällen blir det ärtigare musik med inslag av såväl dist som kastratsång!

Inne i vinylbaren blir det också fart och fläkt. Här bjuder nämligen vännerna Amerikajakob & Japanmartin musik från grammofonerna. De båda bjuder en klassisk blandning av rymddub, drone, eftermiddagsbeats, souljazz, ledsam afrikansk funk, psykedelisk metal, aktivistdisko, skwee och andra låtar som kvinnor gillar.

Välkomna till en glimmande kväll!