Helkväll: Musikhjälpen de luxe

Datum: Lör 15/12 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Eftersom Kafé de luxe älskar både musiken och (den ack så omoderna) solidariteten, vill vi vara med och stödja P3:s fina insamling Musikhjälpen. All personal som jobbar på lördag har bestämt att skänka all sin dricks från kvällen till insamlingen. För att visa vår uppskattning lägger vi ytterligare lika mycket pengar i potten. Så snåla som snälla – kom och dricksa för glatta livet! För varje krona ni lägger går två till Musikhjälpen och därmed kampen för att erbjuda fattiga barn rätten till rent vatten.

Men detta är inte allt! Vi kommer också gå ifrån vårt ständiga förbud mot önskelåtar, och istället låta er gäster för ynka 100 kr både önska en låt och få den spelad – oavsett hur dålig den må vara! Till dessa hundra kronor kommer Kafé de luxe sedan lägga ytterligare hundra kronor, så effekten av din önskan blir stor!

Insamlingen pågår hela lördagen, från öppning 11.30 till stängning kl 02, så välkomna att slösa, gott folk!

Så till kvällens underhållning. För denna står följande glimmande lag:

Dansbanan i källaren
Dj-fenomenet Murreburresnurre von Lustigkurre and his heavenly vibe mixar ihop en lika lättsam som dansant blandning av dancehall, hiphop och latino och kryddar upp med arabiska och afrikanska rytmer! Så gör som Murreburresnurre själv – det levande beviset på att man kan ha roligt utan sprit – sänk en helbutelj läskeblask och kasta dej ut på dansgolvet! För ovana dansörer kommer även vår store mörke jockey bidra med taktfasta instruktioner till utvalda melodier!

Baren, Kafé de luxe
Selecta iCue blandar sina egna goda gamla reggaelåtar med just era önskemål. Om ni har råd förstås. Som det står ovan kostar varje önskning 100 kr. Så ta med en rejäl bunte pengar om du vill få gunga till just dina favoritbitar!

Gräddhyllans Vinylbar
Denna kväll gör våra film- och veteranbilsvänner Ida och Mattias äntligen debut vid Gräddhyllans grammofoner! Paret har släpat sina glänsande vax hela vägen från Åryd, men musiken på dem kommer från ännu mer fjärra platser.

Välkomna!