Annandag de luxe - OBS! Ändrat program!

Datum: Ons 26/12 2012
Kostnad: 190 Riksdaler

ÄNDRADE PLANER
INSTÄLLT: Det är med sorg i hjärtat vi tillkännager att Oomaigoosh i sista stund tvingats ställa in kvällens spelning hos oss. Flera av bandets medlemmar har drabbats av den elaka vinterkräksjukan, så de finns ingen möjlighet att göra spelningen. Så snart bandet tillfrisknat kommer vi att söka efter ett nytt speldatum hos oss.
NYBOKAT: Efter att sedan ha finkammat landets alla hörn på svängiga festakter hamnade vi I Tingsryd! Traktens hårdaste rockband sedan Eddie Medusa gick ur tiden, Dynamite kommer att leverera sin egna AC/DC-doftande rock n’ roll i källarplan kl 23.30. Känn in öset på www.dynamitesweden.com/

Ännu en salig kväll i juletid väntar. Rekommenderad ålder 21 år. Hålligång i varje vrå, från 22 till 02. Förköp finns HÄR

Ovanvåningen 00.30
Det rysk-svenska bandet White trash family, med allas vår Sylvester Schlegel som en sjungande joker i leken spelar folkpunk som får dej att glömma både plats och tid. Tjuvlyssna på deras ep “Post​-​Sovetsky Accordion Punk” tex på Bandcamp eller Spotify.

Dj Alice Samoilova från egna klubben Ryska Posten i Malmö spelar skivor på ovanvåningen. www.ryskaposten.nu

Källarens dj är Baron Behnam, som kommer att blanda pop från världens alla hörn med en hel del modernare klubbmusik framåt natten.

Välkomna!