Alice B + Freja Wessman

Datum: Fre 16/11 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

OBS! Entré till hela huset från kl 22. Freja Wessman på scen kl 22.30, Alice B ca 23.30. Kom och fröjdas!

Västkustens nya ljusskygga popprinsessa Alice B och hennes band är ute på vägarna i höst som förband till Timo Räisänen. Mellan dessa kvällar hinner hon dock med en och annan “riktig” spelning också. Vi har äran att erbjuda en av dessa just denna kväll!

Alice B drömde från början om att bli trummis men blev istället den talangfulla singer/songwritern från Göteborg med mycket att berätta. Därför blev svenska det självklara valet för texterna för att det då blir mer äkta och naket. Det märks av då tårarna inte är långt borta i så väl publikens som i hennes egna ögon när hon spelar.

Alice är kontrasternas musiker då hon gör avskalad musik med stora känslor och har lyckats locka en bred publik trots sin skygga framtoning. Hon släppte sitt självbetitlade debutalbum Alice B i våras och turnerar just nu Sverige runt.

Lyssna på hennes musik på din digitala favorittjänst, eller glid in på www.aliceb.se och kolla runt bland godsakerna.

Freja Wessman är traktens blott 17-åriga singer/songwriter som framför egenskriven musik med influenser av indiepop och folk. Hon har skrivit musik sedan barndomen och försöker konstant hitta balansen mellan det trallvänliga och det absurda. Hennes hemsida www.myspace.com/frejasmusic är inte särskilt uppdaterad men ger dej i alla fall en liten feeling av det som kommer att bjudas.

Dj vid dansbanan är Baron Behnam. Han inleder kvällen med in- och utrikes popmusik, men glider framåt natten in på diskomusik i form av electro-remixar på hits från 80- och 90-talet, och zigenarhouse.

I gräddhyllans vinylbar bjuder dj-vännerna Toni & Markus soul med själ – som det var förr – men varvar med blandade godbitar från andra genrer.

Välkomna!
Välkomna!