Peter Morén

Datum: Lör 01/12 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Tyvärr fick We Met Tomorrow ställa in kvällens konsert i sista sekund pga äkta småländsk halsfluss. Illa, Illa. Men vi kommer att försöka få hit detta fina band senare, så håll korpgluggarna på vid gavel. Peter Morén spelar givetvis som planerat i alla fall.

Dörrar till hela kåken kl 21, Peter Morén på scen: 23.30.

Peter Morén – mest känd från Peter, Bjorn and John kommer till Kafé de luxe. Med en tredje soloplatta i bagaget ger han sig nu ut på turné med sin folkhemssoul – kryddat av indiepop, new wave, folk och disco och alltid med det klassiska melodispråk som kännetecknar Peters låtar.

“Pyramiden” har beskrivits som ett av de vänligaste och viktigaste album i år – vi kan inte annat än att hålla med och bjuder in till klubb hela natten lång som går i samma anda.

www.petermoren.com/

We met tomorrow är det bluesiga popbandet från Oskarshamn som fått stor uppmärksamhet vilket bla gett dem biljett till MUSEXPO 2013 i Förenta Staternas Hollywood.
Hemsida

Musiken njuter du i förväg på Spotify eller annan digital ljudplats.

Dj vid dansbanan är Björn & Falk, enmannadiskofantomen som bjuder ett vitt spektra av de spänstigaste popmelodierna från 1960-talet till dagens datum. Inländskt och utrikiskt i en gedigen och lycklig mix utan pretentioner om att spela de senaste radioplågorna och webbflugorna.

Även uppe i vinylbaren står det pop på menyn. Där bjuder nämligen John och Olof på knastrande vax ifrån Led Zeppelins 70-tal till Arctic Monkeys 2000-tal.

Till Kafé de luxes bar återvänder denna kväll en gammal vän, vår forna stamkund Hans Löfgren. Med sig har han inte bara sin nyvunna hustru, utan även en samling välljudande skivor. Herr och fru Löfgren säger själva att de “ämnar spela en någorlunda avvägd blandning av allt som ger en god magkänsla. Instrumentalt, brasilianskt, hip-hop, rock och pop.”

Det lutar mot en salig stund på Kafé de luxe – häng med!