Pulver City

Datum: Lör 10/11 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Framåt midnatt, för en intensiv, kort och hård spelning stiger våra tre Växjöbröder i Göteborgsexil upp på scen…

Pulver City
3 enkla män med yviga mustacher. Smålänningar på ett självklart uppdrag: Att få er att känna, skrika och veva som om det inte fanns någon morgondag. Med 2 gitarrer och ett trumset bjuder de upp till dans!

Från Öst-Tyskland till Negative Approach. Bröder och systrar förena eder! Det är vi som är PULVER CITY.

För optimal sing-along-feeling på konserten rekommenderas förlyssning av bandets fräscha album – It’s trash just like the Concorde – som finns på din digitala favorittjänst.

Om någon missat det spelar tidigare på kvällen Idde, Mats & Sulo, om det kan du läsa mer HÄR

Ändrade planer: Kvällens dj’s är inte Våga Stuffa, som tidigare utlovats, utan istället de båda vännerna Hövding Hateff & Baron Behnam. De båda kommer att bjuda er en salig blandning av pop från världens alla hörn, blandad indie, mer elektroniska danstakter, fransk diskomusik samt enstaka gammalt örhänge. Inledningsvis har de lovat att spela så pass rockigt som de bara kan. Hur poppågarna kommer att fixa detta återstår att se…

På Gräddhyllans Vinylbar återser och -hör vi till vår stora glädje våra ständiga bundsförvanter Sticky Chicks. Mor och dotter bjuder i vanlig ordning en redig dos med mer eller mindre gubbig, men alltid hjärtlig rockmusik!

Och i baren på Kafé de luxe är det Alice Porsfält som tagit sig ända från huvudstaden för att låta oss smaka hennes härliga åttio- och nitiotalspop och new wave.

Välkomna!