Våga Stuffa

Datum: Lör 08/09 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Så är det dags för världens första “vanliga kalaskväll” på nya Kafé de luxe! Men för att ni inte ska känna er vilsekomna i detta nya paradis bjuder vi några av våra mest klassiska dj’s, nämligen Våga Stuffa. Doktor Richard har varit med vid grammofonen sedan Lokal Bars tid, medan dr Ursula anslöt när Kafé de luxe ännu var i sin linda. Våga Stuffa bjuder ett fyrverkeri av pop, indie och house med skamlösa utflykter i vitt skilda genrer och stilar! De inleder ofta organiskt men glider lätt och glatt in på mer elektroniska tongångar framåt småtimmarna.

I vinylbaren är det Herr Söderberg som dikterar gramofonen. På allena vinylskivor (som alltid i denna bar) spisar han rock- och popblandning på såväl nypressad glänsande LP-skivor som torrare och repigare årgångar från 1960-talet.

Uppe i baren spelar Pontus från Skrattattack blandad gungig musik från det sista Milleniet. Mellan refrängerna kan han berätta för er om elektrobandets kommande skivsläpp som vi ser fram emot att fira här längre fram i höst.

Ute på Verandan (och ingen annan stans, vilket rykten menat) är det en annan pikant bekant som bjuder upp till häng från vår fjärde dj-mixer: nämligen självaste Selecta iCue. Neosoul, hiphop, reggae, och Jazzbeats fyller han luften med.

Välkomna som fasiken! 100 kr från kl 23, garderob ingår, liksom fria toalettbesök på inte mindre än åtta olika klosetter!