kl 22: Joel Alme

Datum: Fre 14/09 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Vi har länge lurat på att boka Joel Alme, men inte kommit till skott. Förrän nu, och det känns gött!

Dörrar kl 21.30, Joel Alme solo kl 22, Joel Alme med rockband kl 23.30. Entrén är 100 kr hela kvällen, så kom i tid och få extra skönsång för pengarna!

Joel Alme tillbaka med sitt tredje album A Tender Trap. Den här gången backad av musiker från Dungen och producenten Mattias Glavå, som tillsammans tidigare hjälpt till att skapa Anna Järvinens ljudbild. Den Göteborske slugger-croonern har sedan sist lyssnat sönder sina vinyler med Frank Sinatra, Kris Kristofferson och Nico och skrivit ännu ett svindlande vackret mästerverk. A Tender Trap är stor popromatik med svarta kanter. Musik som på samma gång är tidslöst klassisk och ett pricksäkert samtidstidsdokument.

Joel Alme har annammat sista trenden och finns också här på fejsbok.

Dj’s i källaren är Hövding Hateff & Baron Behnam, två av den nya generationens gröna vågare som efter ett halvår i storstadssus taget förnuftet till fånga och återvänt till de luxe-bygd! De spelar som vanligt pop från världens alla hörn, blandad indie, elektroniska danstakter, fransk diskomusik samt enstaka handplockad gammal goding.

Välkomna!