Murreburre von Lustigkurre and the heavenly vibe

Datum: Fre 17/08 2012
Kostnad: 80 Riksdaler

Vår värd och dj-maestro Murreburresnurre ställde in förra veckans spelning i sista sekund. Men vidsynta som vi är ger vi honom en ny chans. Såklart, han är ju skönaste jockeyn på sandgärdsgatan!

Dj-fenomenet Murreburresnurre von Lustigkurre and his heavenly vibe mixar ihop en lika lättsam som dansant blandning av dancehall, hiphop och latino och kryddar upp med arabiska och afrikanska rytmer! Så gör som Murreburresnurre själv – det levande beviset på att man kan ha roligt utan sprit – sänk en helbutelj läskeblask och kasta dej ut på dansgolvet! För ovana dansörer kommer även vår store mörke jockey bidra med taktfasta instruktioner till utvalda melodier!

Det Putinkritiska punkbandet Pussy Riot dömdes tidigare idag av en rysk domstol efter sin livade konsert i en av Moskvas heliga byggnader. För att hylla bandets medlemmar och alla andra kvinnor i vårt globala patriarkat kommer Dj Olina spela kvinnlig protestmusik av varierat slag och ålder. Eftersom hon förärades uppdraget så sent som idag får vi ursäkta att hon mellan varven spelar lite allmänt bra allsköns låtar. Det tycker jag i alla fall.

Välkomna!