Mighty Terror

Datum: Fre 03/08 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Vi öppnar upp källarvåningen för ett partaj utöver det ofantliga!

Dörrar kl 21, på scen kl 22. 2 set. OBS! endast 50 kr innan kl 22.

Kapellmästare Christopher Dominique tar med sitt oändligt svängiga Mighty Terror Sextet, som spelar upp till dans med både nya och gamla hits från 50-60-talet. Ett innerligt och tajt hopkok av Soul, Rn’B, Gospel, Jazz & Rockabilly!

Mighty Terror sextet är musikproducenten, pianisten och tillika Växjösonen Christopher Dominique´s första soloprojekt. Efter många herrans år som pianist med otaliga artister så som Ola Salo, Robert Jelinek, Lill-Babs och tom Big Mama Hector så är det dags att göra något eget. Det blir världspremiär denna kväll på Kafé de luxe och ingen plats kunde vara mer lämplig. Musiken sträcker sig från gansterjazz och gangstersoul till hederlig gangsterrock och är ibland instrumental, ibland vokal men alltid galet dansant!

Kvällen till ära kommer även Växjös vackraste popröst göra sig hörd när Pelle Ljungberg bjuder ett unikt gästframträdande med bandet!

Dj innan och efter konserten är Karlamellen. Musikfantomen kommer att inleda kvällen med ny, gammal och uråldrig rock, poplåtar en och annan visa. Framåt småtimmarna när det kliar i sulorna på ungdomen övergår han till smaskigt örongodis för alla dansanta själar! Vilt blandade karlamellodier i form av rock, pop, punk, progg, indie och en släng av kultis. Lika otrendig musik som karln själv är trendig i hela sin ståtliga gestalt!

En helt annan Dj spelar helt annan musik ute på verandan. Välkomna!