P-Danjelsa med Orkester

Datum: Lör 04/08 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Vi öppnar upp båda våningarna även denna kväll och låter den lika svängiga som osannolika toastande jämten – P-Danjelsa – och hans band inta scenen, med start ca kl 23.30.

P-Danjelsa toastar på svenska med inslag av Jamska (Jämtländska)
Sedan 2003 har P-Danjelsa spelat i Sverige och Norge med sitt liveband “Röttran” efter att tidigare toastat till soundsystem och olika band sedan ca 96-97.
 Musikstilen är reggae och dancehall med texter om allt från glutamat och trafikstörningar till samer och konsumtionshets. 2009 släpptes albumet “Goffa” på Swingkids och alldeles nyss släpptes uppföljaren “Slappna av & Hänga på ” på samma bolag. På Spotify finns än så länge bara en låt, “Då Räck Int Woodoo” som P-Danjelsa gjort tillsammans med Göteborgs reggaeproducent No 1, Partillo. Den kan du höra HÄR.

Artikel i Svereggae finns HÄR. Annars är kvällens huvudperson betydligt mer känd såväl på klubben som ute på kalfjället än på det stora nätet. På hans blog finner ni dock lite smått och gott, p-danjelsa.blogspot.se/.

Bibelbältets egen raggaeking Selecta Cedde från Nice it up Sound väljer musiken under kvällen, så räkna med att knäna får jobba på dansgolvet! Kvällen till ära har han fyllt sin spisar-box med reggae, dancehall men också en och annan afro-disko-platta. Och vem vet – kanske kommer rentav P-Danjelsa eller nån av hans musiker göra Cedde sällskap på mikrofonen?

Ute på verandan bjuder dj andra svalare tongångar.

Välkomna!