Moving Fever - Nice it up Sound

Datum: Lör 02/06 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Det finns en ö som heter Jamaica där musiken sprudlar och inte riktigt alla är homofober. Två killar som egentligen skulle ha varit del av de där ca tre ohomofobiska procenten föddes av nån konstig anledning i det fjärran landet Sverige. Selecta Cedde & Fayaman heter dessa båda baktaktssjälar. Från sin boning vid Vätterns sydspets tar de denna kväll ett litet steg mot ön där de egentligen borde finnas – närmare bestämt till Kafé de luxe! Här kommer de att bjuda både skivor och toast – tills publiken blir alldeles rostad på dansgolvet. Dansgolvet, ja – det som är där uppe i den underbara ovanvåningen. Den trista gamla källaren har vi stängt igen, i väntan på höst och skördetid. Så kom och kom loss på sommarens första riktiga lördag på Kafé de luxe.

Och.. Ja, vi vet att affischen till denna kväll inte är den vackraste genom tiderna, men det kommer att bli roligt i alla fall!

I utebaren serveras iskalla drinkar av alla de slag – även alkoholhaltiga alternativ finnes. Musiken där är inte Jamaicansk utan Indisk förstås! Och det är dj Callo som väljer och vrakar bland de hetaste beatsen från New Delhi och Ahmedabad!

Kom och kom loss – Sommar de luxe!