Kvarteret

Datum: Ons 16/05 2012
Kostnad: 80 Riksdaler

Efter konserten med Daniel Lemma (se separat programpunkt HÄR) blir det VÄRLDS-premiär för musik av och med Kvarteret från Växjö/Malmö. Vårt kära lokala reggaeband salouh återuppståndet i betydligt poppigare form! På scen ca kl 23.30.

Den som njutit sin middag hos oss – eller löst biljett till konserten med Daniel Lemma är välkommen att fritt stanna kvar på Kvarterets gig. Andra typer betalar 80 kr.

Om Kvarteret
Det Malmö-baserade bandet Kvarteret har en gedigen musikalisk bakgrund. Med rötter i såväl Småland som Öland var det just i Växjö de sex medlemmarna påbörjade sin musikaliska resa. Detta skedde för fem år sedan – i baktakt och under namnet Salouh. De etablerade sig snabbt som traktens ledande reggaeband och spelade flitigt både i bygden såväl som på en mängd utsocknes reggaescener. När samtliga medlemmar flyttade till Malmö fortsatte de utveckla sin musik, bytte namn till Kvarteret och kan idag betraktas mer som ett rock-band med influenser av folk, jazz, soul och blues. Samtidigt så sitter baktakts-influenserna kvar och Kvarteret utlovar denna stora premiärkväll en musikalisk upplevelse som inte ryms inom några givna ramar!

Välkomna!