Releasefest: Bowties

Datum: Fre 20/07 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Öppet i källaren för denna högtidsstund! Trevliga priser i baren och annan flärd utlovas kl 22-23. Bowties på scen ca kl 23. Dj’s spelar sedan upp till dans.

Matgäster samt ankommande innan kl 22 släpps ner i kalasgruvan först EFTER konserten, ca kl 00.

SENASTE NYTT: Hemligt förband uppträder kl 22.30. Dessutom utlottning av Bowties egentillverkade signum – en exklusiv fluga! Kom i tid!

Växjöbandet Bowties bjuder in till fest för att fira släppet av sin debutplatta! Efter en höst fylld av melodifestivalkval och en lång vår instängda i studion är det nu dags för detta band av lokala att göra entré på scenen igen för att dansa loss till pop, rock, soul och lite moderna synthar. Bowties startades för 3 år sedan och har du inte upplevt dem förut rekommenderas det varmt att du kommer, tar del att svänget, hoppar loss till groovet och famlar blint i dimman. “En oförglömlig helkväll” utlovar bandets flugprydda herrar.

www.bowties.se & www.facebook.com/bowties

Kvällens dj-duo är JapanMartin & FunkyPants. De kommer att bjuda sprudlande disko, hiphop av den gamla goda skolan och en hel del elektroniskt framåt småtimmarna.

På verandan bjuder dj-vännerna Alice & Emilia synth & pop av främst brittisk & tysk kvalitet, en gnutta postpunk samt en touch av inregnade svenska toner. Nästan alla låtar kommer från de senaste femtio åren – så det är brännande aktuellt!