Vårstad de luxe: Standup, Pingel, Bondage Fairies

Datum: Lör 26/05 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Detta lutar åt en kunglig helkväll i vårstadsyran. För en ynka hundring får du uppleva hela nedanstående digra program! Entré till hela stugan från kl 21.

Kl 21: STAND UP DE LUXE – obs. ändrat program!
FÖRKÖP , kostar 20 kr extra och garanterar plats, men ger inte förtur i kön.

KRINGLAN SVENSSON som skulle uppträtt har pga sjukdom ersatts av:

JOHANNES FINNLAUGSON, som jobbar som skämtskrivare på Tv programmet Robins och regelbundet hörs på Tankesmedjan i P3. Han har stand-uppat i ett par år och sägs bjuda upp till ett och annat flabb av bästa sort.

JOSEFIN JOHANSSON: Skoj och tramsetant från Småland som just nu är aktuell med humorprogrammet Extra Extra! på TV3, SVTplay-serien SOS Ambulans och egna podcasten Crazy Town.

KRISTOFFER JONZON: Kristoffer är estradör, musiker, artist komiker och skapare av konceptshowen HYLLAD!
Har tidigare spelat på Kafé De Luxe både som soloartist och med poeten Bob Hansson.

CA KL 23 PINGEL
Josefin Johansson & Kristoffer Jonzon satt en förmiddag på Möllan i Malmö och fantiserade om bedårande musik spunnen på socker med toner smälta ur stål. Föddes gjorde Pingel. Med molnlätta synthslingor och karismatunga personligheter kan ni som publik vänta er en underbar tid. Pingelblogg: pingelswe.wordpress.com

CA KL 23.45 BONDAGE FAIRIES
Bondage Fairies är tillbaka med ett nytt album, det tredje i ordningen. Sedan debuten 2005 har bandet gjort flera hundra spelningar i exotiska läder som Tyskland, Ryssland, Tjeckien, Österrike, Ukraina och tom Sverige! Med sin speciella maskering och galna elektropunk har bandet skaffat sig tusentals fans världen över. På sista tiden har bandets spelningar i Ryssland besökts av tusentals euforiska människor! Och bandet har nu över 2,6 miljoner lyssningar på Last FM!
Med den nya självbetitlade skivan, samt utökad sättning på scen tar Bondage Fairies steget in i den stora världen med melodier och beats som får varenda svensk att vilja flytta till Östeuropa!

BF på facebook

Och så kvällens stabila dj-uppställning:
På dansgolvet: Hövding Hateff & Baron Behnam (pop, electro, fransk disko mm)
Uppe i baren: Dj John (svensk psykedelisk rock mm)
På verandan: Funkypants (jazzig hip-hop, funk, krämig disco boogie, elektroniskt)

Välkomna!