21-02: Releasefest de luxe: Kinetics

Datum: Lör 12/05 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

När Grammofonbolaget de luxe släpper skivor bjuds det alltid in till kalas hemma på krogen! Denna kväll är det ett helt knippe av såväl bekanta de luxe-figurer som stadens mest erfarna popmusiker som släpper sin musik på rykande nypressad vinyl, så festen kommer att bli salig!

Kinetics släpper sitt debutalbum,”To each their own” just denna dag, just på Grammofonbolaget de luxe. Förhandlingar pågår även med japanska bolag och går allt enligt planerna kommer albumet släppas där till hösten.
Albumet som producerats av bandmedlemmarna själva är fyllt av klassisk melodisk pop hopkokt på lika delar organiska instrument som loopar, samplingar och storslagna stråkarrangemang.

Känn in evenmanget på bandets facebook-sida eller gå direkt på den prisbelönta videon till albumets singel Sleeping Bag

Fredrik Solfors och hans manskap välkomnar er i dörren från kl 21. I lyxentrén 150 kr ingår den helt nypressade vinylskivan. Snåljåpen betalar bara 100 kr men går miste om skivan.

Från öppning – och så länge det räcker – bjuds sill och potatis, eller annan klassisk mingelmat. För att skölja ner denna på ett smidigt sätt erbjudes glada timmen-priser i baren fram tom kl 22.

Våra hjältar i Kinetics kommer under kvällen att bjuda livemusik i två vitt skilda akter. Mellan dessa akter gästas scenen av den Grännabördiga indieakten Sherman.

Vår tidigare notoriske fikagäst tillika affischgosse & demobandsöra samt lokalblaskans musikskribent, Hövding Hateff återvänder till dj-båset för att lära oss att dansa som i storstaden! Han kommer att skämma bort er med den perfekta mixen av pop från världens alla hörn, elektroniska danstakter och en och annan gammal goding.

Välkomna!