Torsson

Datum: Fre 27/04 2012
Kostnad: 190 Riksdaler

Dörrar 21, konsert i ett enda långt, skönt set kl 22. Efter konserten vankas det dans i källaren, och först då släpper vi ner ovanvåningens snikarpublik (80 kr kostar entrén för dessa från kl 22).

FÖRKÖP FINNS HÄR

Efter att våren 2011 gjort en bejublad spelning på ett fullsatt Palladium i Växjö, är det åter dags för “Det fjärde bästa bandet i Lund” att välta värends Torssonlovers – denna gång hos oss på Kafé de luxe!

För att skapa ännu mer spänning i låtvalet uppmanas publiken som vanligt att skriva sina låtönskningar på sedlar som kastas upp på scenen. För att spara lite av era pengar utlovar bandet också en del helt nya låtar – smakprov från “Den svåra sjunde plattan” som kommer att släppas i september 2012.

Torsson, hemmahörande i Lund, är ett av Sveriges mest långlivade band med snart 36 års slirande på lågväxel i den svenska rockens vägren. Eftersom bandet är väldigt svårt att kategorisera har man medverkat på vitt skilda samlingsplattor med epitet som punk, progg, dansband och humorpop! En trogen publik har genom åren bortsett från denna etikettproblematik och envetet väntat på att Torsson ska dyka upp på hemortens scen för en av sina lika exklusiva som hjärtliga spelningar.

www.torsson.com