Bakgårdsbonanzaefterfest med Bring me the fucking riot... man

Datum: Lör 19/05 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Efter den stora Bakgårdsbonanzan är alla välkomna till Kafé de luxe för en sällsynt ljuvlig kvällsgymnastik, för såväl kropp som själ! Eller – även ni som inte besöker bonanzan i fråga välkomnas – men ni går miste om den maffiga 50-procents-halva-priset-super-duper-bonanza-rabatt som bjudes i vår dörr till alla de som kommer prydda med bonanzans egna stämpel.

Till tonerna av Bring me the fucking riot… man kan ni strecha armarna högt ovan huvudet, jobba med vaderna och träna stämbanden till sin yttersta gräns. När sedan dj-tion THE – dvs halva The Ark – snurrar igång sina hetaste compact disks kommer det redan svettiga träningspasset övergå något utav en maraton av hits! Martin, Jens & Sylvester kommer med en mix av Lagom dammig funk, r n’ b av den gamla skolan, rockiga riff, gammeldisko och en stänk indiedängor att bjuda era kroppar ett stabilt träningspass inför den hägrande badsäsongen på Evedal. Sportdrycker intages i barerna! Kom loss!

Därtill kommer dj’s i såväl baren på ovanvåningen som ute på verandan bjuda sina personliga favoritbitar – av vitt skilt slag.

Bring me the fucking riot… man
Stockholms fräckaste rockband återvänder till rötterna i den småländska landsbygden. Bandet har har levererat hits i lika behändigt som omtumkande käftsmällsformat sedan 2002. Medlemmarna känns igen från tvivelaktiga kockprogram i reklamtelevisionen, men även här ifrån Kafé de luxe – där de för snart 4 år sedan bjöd upp till en vådlig dans. Den 16 april släpptes Bring me the fucking riot… mans tredje och sista skiva. Detta är början på slutet, under våren och sommaren gör de sina allra sista explosiva spelningar och har då den goda smaken att återvända till Växjö och Kafé de luxe.

bringmethefuckingriotman.se