Tummel

Datum: Fre 23/03 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Dörrar kl 21, på scen kl 22, 2 set. I mån av plats ges spisande gäster och tidigt anländande bar-hängare entré till det andra setet. FÖRKÖPSPLÅTARNA kostar 20 kr extra, men garanterar plats på konserten.

Tummel är en orkan som sveper fram och rycker tag I allt och alla. Sju fantastiskt skickliga musiker och personligheter skapar ett organiserat kaos som ingen kan motstå. Efter 14 år upphör de aldrig att fascinera. Varsågoda! Vad heter det nu igen? Balkanpop? Klezmerdisco? TUMMEL!

Musiken finns på din digitala favorittjänst, mer info om bandet hittar du på www.tummel.nu

Kvällens dj-set inleds av Nöjesdirektörn i egen hög person… förlåt midja. Han kommer att blanda spretiga balkantakter med allsköns rytmer från världens 17 hörn.

Efter spelningen, runt midnatt tar DJ Koffa (Sockerlobbyn/FABRIK21) över dj-mixern, för att bjuda upp till dans på lika delar (nåja) balkan-, rock-, elektronisk-, punk- och popinfluerad punkig musik (självklart finns det punkinfluerad punkmusik) med fokus på de decennier som alldelles nyligen passerat, även om avstickare till svunna tider görs inte alltför sällan. Den elektroniska delen kan ses lite som en försmak för vad komma skall då FABRIK21 blir av med sin Kafe De Luxeoskuld med ett punkigt elektrovrål direkt från din närmsta garagereplokal den 8:e april under det eminenta evenemanget Local Heroes.

Välkomna!