Kulturnatt, kl 22: Band of Joy

Datum: Lör 28/01 2012
Kostnad: 100 Riksdaler

Från kl 21 är entrén 100 kr till hela huset. Band of Joy spelar i två set, ca-tider är 22 och 23.30.

Band of Joy bildades våren 2004 och består av de tre goda vännerna Matti, Anton och Hannes. Musiken som experimenteras fram är lika härlig och livsbejakande som svår att beskriva med ord och bandets låtar skiljer sig ifrån varandra i stil och karaktär. Folkmusik av olika slag är en stor inspirationskälla men också inslag av surfmusik, cirkusompa och tradjazz dyker upp i låtarna – musikaliska äventyr som tar dig till alla världens hörn. Ibland är man på flera platser samtidigt, men det är inget att oroa sig över, alla låtarna har nämligen lyckliga slut. Band of Joy är framförallt ett liveband som passar lika bra på festivaler, rockklubbar och till dans på logen. Energin och glädjen bandet har på scenen är något som snabbt brukar smitta av sig på publiken, som tidigare konserter befunnit sig från Finnskogen i Värmland i norr till Sarajevo i Bosnien i söder!

www.myspace.com/thebandofjoy

Vill du spara halva entrén och inleda kvällen med en av landets förnämsta ljudkonstnärer, kommer du redan kl 20 och lyssnar till Hans Appelqvist, mer info finns HÄR

Dj Björnen spelar under kvällen lika delar vacker som dansant musik i källaren. In- och utrikes rock- och popmusik från de senaste 40 guldåren är temat.

Vid dj-mixern uppe i baren är det Johan Erlandsson som regerar. Han kommer att blanda funk, soul, reggae och hiphop tills ni själver av lycka och spenderar er sista krona i baren!