Japanmartin & fest till kl 03!

Datum: Lör 04/02 2012
Kostnad: 80 Riksdaler

Japp, det stämmer! Vår goda kommunregering har beslutat att vi och stadens övriga danslokaler just denna gudsförgätna helg får hålla öppet ända till klockan tre! Om det är tänkt som en extra sponsring till Grace Nightclub, eller för att visa upp vår stad från sin mest kosmopolitiska sida för de nobla storstadsmänniskor som nu befinner sig i staden, är svårt att säga. Faktum är dock att vi hakar på och firar vidare en extra timme. Kom och känn på det sanna nattsuddet!

Pga missförstånd mellan bokare och band blev vi tvungna att ställa in den redan bekräftade spelningen med THE MONIKER som skulle ägt rum denna kväll. Beklagar detta. Texten längst ner ligger bara kvar för att reta er lite.

Istället bjuds det en klassisk dans- och festkväll, med Dj Japanmartin vid dansbanan i källaren. Han kommer att blanda 90-talshiphop, funk, disko och housemusik tills ni stupar!

Uppe i baren spisar våra trogna besökare och musikkonnässörer Kalle Kock & Andreas Pop smal men skön pop, utan tillsats av överflödiga hits.

Välkomna!

Och här en gammal inaktuell text, som jag ändå sparar till kommande eventualiteter:

The Moniker, alias Daniel Karlsson, medverkade i förra årets schlagerelände med det egenkomponerade örhänget Oh My God! Och tom min femåriga dotter Ada har ett halvår efter att låten slogs ut av Erik Saades plågsamma öronförsök erkänt låten som bäst i Melodifestivalen 2011. Detta säger inte mycket, men till andra idol-och-schlager-skeptiker vill jag säga att Daniel Karlsson tycks vara en man som går sin egen väg, har feeling för melodier och framför dessa med en stämma av renaste guld. Öronguld.

På något sätt medverkar The Moniker på kvällens Schlagerfest i hockeyhallen, efter detta kommer han och hela hans rockband till Kafé de luxe för att bjuda på en helt annan upplevelse. Från två miljoner åskådare på kvällen till 140 på natten, så se till att vara en av dem!

The Moniker tillhör den klassiska sortens artister som behärskar alla delar, sång, låtskrivande och artisteri. Där andra sneglar på dagsaktuella namn hämtar han kraft och estetik från tidlösa hjältar som John Lennon, David Bowie, Freddie Mercury och The Beatles gamla favoritartist, Harry Nilsson. Stora namn, men han har röst, bredd och identitet att backa upp det med.

Albumet “Maktub” visar olika sidor av The Moniker: Den extravagante estradören. Den smarte popsnickaren. Och den obotlige romantikern som med sin sång kan få en sten att gråta – inte bara en jurymedlem. Lyssna på denna varierade och storslagna albumdebut så förstår du varför.

www.themoniker.net
www.myspace.com/themonikerswe