OBS! INSTÄLLT: The Liptones. Stina Künstlicher spelar!

Datum: Lör 14/01 2012
Kostnad: 80 Riksdaler

Enligt egen utsago för första gången på många år tvingas Liptones ställa in kvällens konsert. En av bandets medlemmar har blivit så sjuk att han inte klarar varken resan eller spelningen. Vi sörjer den nalkande dansen, men satsar på att kunna boka bandet på nytt inom kort. Håll öron och ögon öppna, så får ni se att de dyker upp i programmet snart igen.

Vi sänker entrépriset till 80 kr. Dessutom kommer allas vår Stina Künstlicher bjuda på ett förlängt set med låtar som repats in speciellt för denna kväll. Plåster-på-såren-bitar till Liptonesfansen. Stina och hennes band kommer att sätta igång sin konsert ca kl 23, så kom i tid gott folk.

Kvällen inleds med releasemingel för kl 21 till 22, entré 50 kr. Denna timme bjuds det såväl tilltugg som några extra akustiska bonus-stina-låtar. Dessutom kan ni köpa skivan till specialpris 50 kr.

KL 23: Stina Künstlicher – Standard i en limousine
Vår välrenommerade, numera malmöbaserade bartender som startade sin karriär på Kafé de luxe har nu tagit klivet från vissångerska till skivartist! EPn “Standard i en limousine” är ett samarbete med producenten till lika växjösonen Rasmus Snögren föräras denna kväll både förmingel och konsert, med liten orkester och allt. Femtio riksdaler i dörren och ytterligare femtio för skivan… bättre kan det knappast bli?

INSTÄLLT: The liptones
Tidaholms mest dansanta baktaktsband gästar Växjö igen! För en sådan ska-entusisatisk stad som vår är det inte förvånansvärt att de återvänder – bandets spelningar är ju ett måste för alla ska-älskare. Bandet har sedan starten 1997 spelat in fem skivor, nu senast The Meaning of Life, som innehåller alla delar som en bra ska-skiva ska. Så om du, (som du borde göra, med tanke på vilka som som är på besök) känner för att dansa till landets ledande punkiga baktaktsband, kom då för all del och dansa här!

www.facebook.com/liptones
www.myspace.com/theliptonessweden

Kvällens dj’s kommer att göra upplevelsen komplett. Dessa är inga mindre än våra egna Jonas de luxe och Mr T. Mr T inleder med smäktande soul, mjuk hiphop och lite svensk reggae. Efter konserten blandar duon in pophits, klubbmusik och allsköns godingar. Om Stina Künstlischers högra hand, producent och klavermästare Rasmus Snögren drabbas av så kallad feeling finns även den sköna risken att han bjuder några av sina bästa reggae- och dancehallplattor. Fiesta de luxe!

Uppe i baren är det den unike och alltid lika glade musikmannen dj Pampas som ser till att stämningen hålls på topp. Han blandar bossa nova med världsmusik, reggae och andra infall av alla de slag.

Kom och njut!