Annandag de luxe

Datum: Mån 26/12 2011
Kostnad: 190 Riksdaler

HELA huset fylls med fröjd! Dörrar kl 22, öppet till 02, 21-årsgräns, förköp 190 kr finns HÄR

För alla er som lever i moderna splittrade familjer där julen kan te sig virrig håller vi på Kafé de luxe hårt i traditionerna! Även i år är det det lika underbara som svängiga rn’b-bandet EGLO som står för den toppmatade underhållningen i källarvåningen. Även i år är det allas vår Sylvester Schlegel som håller i taktpinnen och även i år är det en mindre uppsjö fantastiska gästartister som levererar sina egna versioner av klassiska soul- och rnb-bitar.

Dj vid dansbanan är Martin Axén och Jepson, två av traktens fräschaste pensionärer, från högst bekanta bandet The Ark. Ur deras skivsamlingar kommer det att plockas rockiga hits från fornstora dagar, diskoteksgroove, svenskt sväng, glamrock och mycket annat örongodis.

Uppe i matsalen bjuds det även på ljuv musik, i baktakt. Dj Viktor Brobacke, som besökt oss bla med bandet Club Killers spelar grammofonskivor så det står härliga till. Calypso, reggae, rock-steady mm. Räkna med ett “true original old school sound”, utöver det svängiga!

På Gräddhyllan spelar vår gamle trotjänare Klas Sivertsson, som länge jobbat med Per Sinding Larsson och dennes musikblogg PSL, men nu tagit karriärsteget in i Bolibompa. En liten varning till känsliga nostalgiker: Både den teknik Klas använder samt den musik han kommer att spela är betydligt ungdomligare än Vinylbarens sedvanliga utbud. Musikaliska bakåtsträvare kommer istället få sitt lystmäte mer än mättat i källare och på Kafé de luxe.

Välkomna barn, i signad juletid!