Muskelrock de luxe: '77 (ES) + Barn Burner (CAN)

Datum: Ons 28/09 2011
Kostnad: 100 Riksdaler

OBS! Ändrade planer: Pga rättighetstrassel kunde vi inte visa filmen “Bullet – wild thing road king”, utan kommer istället bjuda “The Story of Anvil”, till tidigt anländande gäster.

Kafé de luxe & Tyrolerhatten bjuder in till en helkväll med såväl filmvisning, två internationella och stenhårda band på scenen, biljett- och artistsläpp inför Muskelrock 2012! Allt detta får du för 100 kr!

KL 20.30 öppnar vi dörrarna till källaren. Tom kl 22 gäller GLADA TIMMEN-priser i baren!

KL 22. 30: Barn Burner
Kanadensiska Barn Burner spelar klassisk Heavey Metal. Efter två släppta album och mängder av spelningar i Kanada och USA är de nu ute på Europaturné och stannar hos oss i Växjö som ett av tre spelställen i Sverige. Lyssna och kolla på www.metalblade.com/barnburner eller www.facebook.com/theinfamousbarnburner

KL 23.30: ‘77
De spanska gitarrfantomerna är tillbaka i Sverige för att spela in nya sjuttiotals-AC/DC-klingande hårdrockshits. När de ändå är här passar de på att för andra gången bjuda in Smålands alla heavey metaldiggare till Kafé de luxe och en upplevelse utöver det vanliga. Bandet är beviset på att spansk metal lever vidare trots att Obus och Baron Rojo, börjar närma sig pensionsåldern. Missförstådda i Spanien, förstådda och älskade i Småland – ‘77!
www.myspace.com/seventysevenrocks

Dj’s är i vanlig ordning Muskelrocksgänget, så det kommer att bjudas sprakande hårdrock från dubbla vinylspelare natten lång (dvs till kl 01, då natten tar slut i Växjö stad). Gänget kommer även under kvällen släppa biljetterna till kommande års festival på Tyrolen och presentera de första bokningarna.

Välkomna till en sagolik helkväll!