Releasefest Vi-Ska! med extra allt!

Datum: Fre 17/06 2011
Kostnad: 100 Riksdaler

(Enligt kliniska tester) Växjös gladaste baktaktsorkester firar albumsläpp med spelning ca 23.30! Från kl 23 är HELA HUSET ÖPPET, med reggaekväll i källaren och popdisko uppe i restaurangen. Sicken kväll!

Förutom kvällens höjdpunkt, spelningen med Vi-Ska! bjuder vi sound system i källaren, popdans i restaurangen och även dj ute på verandan!

Dubfiction Sound System feat Rootz One
Bildades 2007 av Erik och Alexander. 2010 utökades truppen av Rasmus Snögren och Dubfiction har i dag sin bas i både Växjö och Malmö. Med en gedigen skivsamling och ett såväl klassiska som exklusivt nypressade dubplates i bagaget utlovar Dubfiction en kväll som ingen vill missa. Rootz One (from Bredda Vybez) är Malmös nya reggaevokalist som bjuder seriöst rootsiga vibbar. Han släpper snart sin debuttape ”Musical Journey”, som skapats i sammarbete med bla Don Paco från Twang System (sthlm) och Rasmus (Stone Made Productions, Malmö). För att lyssna och lära mer om denna toastare, kolla in www.rootzone.se eller www.facebook.com/RootzOne

Vi-Ska!
Historien om Vi-Ska! tog sin början när medlemmarna ännu spenderade dagarna i skolan. Tre av bandets medlemmar spelade redan då tillsammans i en orkester vars musikaliska grundtankar var tre: teknik, hastighet och ondska. Men en dag tröttnade man på denna kombination och bestämde sig istället att låta andra krafter styra musiken, nämligen glädje, dans och baktakt! Sedan följde en omfattande jakt på bandmedlemmar som till slut resulterade i en mäkta svängig niomannasättning, med ljud av klaviatur, saxofon, dragspel, bas, trummor, gitarr, trumpet, trombon, slagverk och sjönsång därtill!

I juni 2010 år stod bandets självbetitlade debut-ep klar, något som firades med spelningar runt om nejden. På hösten agerade man även förband till Syster Sol här på Kafé de luxe.

Bandet har jobbat hårt med uppföljaren och firar denna stora kväll sin splitter nya fullängdare “Tänk om…”, som även kommer att säljas på plats till specialpris!

www.myspace.com/viskamusik

Coquettes
Coquettes är en popduo bestående av lina, en kaffe-med-mjölk-smakar-apa-företrädare & Anna som har en förkärlek till små fjäderdammvippor samt dörrknoppar. På fredag överger de sitt vanliga territorium för en kväll på stan och kommer bjuda på skön pop uppblandat med nostalgiklassiker uppe i matsalen.

Välkomna!