Påskafton de luxe: Erja Lyytinen + ReggaDisco

Datum: Lör 23/04 2011
Kostnad: 120 Riksdaler

Hela kåken vibrerar, med öppet till vinylbar och vinkällare, 2 livescener och dj’s på minst 3 ställen. Dörrar 21, Erja på scen 22, 2 set.

Entré 120 kr till ovanvåningen med tillgång till blueskonsertens andra set i mån av plats.

Vi säljer alltid biljetter i dörren, och har sällan haft slutsålt, men för långväga gäster finns förköpsbiljetter (till bluesen) HÄR

Finlands unga bluesdrottning ERJA LYYTINEN stannar till hos oss på sin exklusiva påskturné i Sverige. Övriga stopp på vägen är Göteborg, Gävle samt Stockholm.
Erja är bluesgitarristen som tagit sig förbi traditioner, landsgränser, genrebegränsningar, och fördomar för att bli en veritabel gitarr- & bluesdrottning. Hon har den där magiska kombinationen av skicklighet, känsla, talang och utstrålning.

Dj Jocke Wallgren ser till att hålla igång dansen efter konserten. P4-profilen lovar att ingen av de låtar som spelas i hans program Västergatan kommer att spelas, och det borgar för kvalitet på dansgolvet. Popmusiken är Joakims grund, men han gör trevliga utflykter i andra genrer.

Dessutom REGGAEDISKO sound system på ovanvåningen! Dj Dance-a-lot – som känns igen från Svenska Akademien (bandet alltså) baktakts-battlar mot Selecta Cedde från “Nice it up” i Jönköping. Det utlovas fräcka samplingar, live bassolon, glada tillrop men framför allt en hel del

I Gräddhyllans Vinylbar kan du njuta frukterna av Japanmartin och Amerikajacobs slit vid grammofon och mixer. De båda bjuder en klassisk blandning av rymddub, drone, eftermiddagsbeats, souljazz, ledsam afrikansk funk, psykedelisk metal, aktivistdisko, skwee och andra låtar som kvinnor gillar.

Välkomna!