DocLounge DLX: Tyrolen Lever

Datum: Ons 23/02 2011
Kostnad: 50 Riksdaler

Dörrar kl 18, film 19.00. Konsert med Jaakko Laitinen & Väärä Raha kl 21.30 – Se separat programpunkt HÄR för mer info om detta underbara band.

Tyrolenafton De Luxe! Livs levande finsk balkantango, varmkorv i baren, kärlek, pilsner och allmän pepp inför säsongsstarten på vår allas favoritfolkpark i Blädinge!

Dj-bröderna Tattarna Hector bjuder upp till en svängom på dansbanan. Svenskt sextiotal och kultis, världsmusik och lite rock n’ roll.

OM KVÄLLENS FILM:
Agneta Råhlin som studerar vid Konstfack blev tillfrågad av Växjö konsthall om hon kunde göra något på temat identitet. Hon slog sina påsar ihop med filmaren och konstnären Åskar Lilja, och tillsammans följde de livet på den återuppståndna folkparken Tyrolen i Blädinge utanför Alvesta under ett års tid. De har filmat allt ifrån skördefester till Muskelrock, veteranbilsträffar och inte minst festivalen Tyrolen lever. Och nu är det dags att möta Doc Lounge-publiken på hemmaplan mitt i Småland!

Både medverkande i filmen samt regissörerna själva kommer upp på scen och berättar om filmen samt svarar på publikens frågor.