MF/MB/

Datum: Ons 29/12 2010
Kostnad: 80 Riksdaler

Tycker du att Malmö-/Stockholm-/Bollnäsbandet MF/MB/ har ett namn som låter stelt och pretentiöst? I så fall kan jag absolut hålla med dej. Förutom att vara just sådär härligt stelt och pretentiöst (på scen i alla fall) gör bandet väldigt vacker, mörk, elektronisk rock. Om man bortser från att en viss sångare i Malmöbandet Animal Five upprepade gånger försökte storma scenen, var bandets spelning på Tyrolen de luxe 2009 uppslukande. MF/MB/ har nyligen släppt hyllade debutalbumet Folded på Adrian Recordings. Detta kan avnjutas på Spotify. Gillar du mer att striima genom majspejs, smit in på www.myspace.com/thisismfmb istället.

MF/MB/s musik är som ni hör av bästa sort, och bandet har ett gott liverykte, så förvänta er inget annat än en fullständig urladdning på scen denna kväll!

Självaste Dj Klas Sivertsson (från PSL på SVT) spelar under kvällen udda popmusik toppad med remixer på betydligt mer kända låtar. Bered dej både med dansskor och anteckningsblock – Klas kommer garanterat visa dej vägen till nya favoriter.

Välkomna!